Jag hade turen att få vara testpilot till en Automower®!

Huskvarna Automower 430X

Posted by on september 1, 2016

Nu i sommar så var jag testpilot för en Husqvarna Automower® till min trädgård. Jag hade turen att få testa på en sån under hela sommaren hemma i trädgården. Jag hade igång den för att klippa min gräsmatta två gånger i veckan för att se hur resultatet blev. Tillsammans med robotgräsklipparen fick jag också testa lite tillbehör som ett hus så att den skyddades från regn och väder. Jag fick också hjälp med att installera den och gräva få ner avgränsningskablarna i trädgården. Måste ju säga att installationen inte alls var så svår som jag trodde den skulle vara. Det var ganska rättframt att ställa in robotklipparen utefter hur jag ville ha gräset det var faktiskt också ganska smidigt.

Trodde också att den skulle låta mycket när man var inne i huset när den var igång. Men jag märkte inte ens att den var igång, var till och med utomhus flera gånger. För att kolla om den var igång på de klipptiderna som den var satt på. För att se så den faktiskt körde igång; och det gjorde den! Ganska häftigt att en Husqvarna Automower® kör igång sådär smidigt och sköter sig själv, helt och hållet.

Det enda jag fick tänka på var att se till så barnens leksaker inte låg runt på gräsmattan. Så att både leksakerna och Automower® inte går sönder. Även om de sa att knivarna på Automower® var väldigt säkra och tåliga och kanske bara skulle slitas lite. Kollade också under robotgräsklipparen för att se om det är lätt att byta knivarna och det var ju otroligt smidigt. Se till så att den inte är igång och bara skruva bort de gamla knivarna för att skruva på nya! Sjukt smidigt.

Överraskning!

Alltså, efter första klippet var jag överraskad över resultatet även om den inte var helt hundra procent direkt. Den fick ju köra någon eller några gånger innan gräset blev helt perfekt. Men jag måste verkligen säga… HERREGUD vad skönt med en hjälpreda som tar hand om gräsmattan istället för att jag måste ut med gräsklipparen en eller två gånger i veckan för att klippa.

Detta måste vara en av de bästa uppfinningarna som är riktade till mig, som är något lat och hellre sitter framför teven och ser på fotbollen. Jag vet att ni känner igen er. Men en Husvarna Automower® är något jag rekommenderar starkt om man inte vill ut och klippa gräsmattan när den växer som snabbast under sommarmånaderna. Snacka om att kunna ligga i hängmattan och dricka ett kallt glas med saft istället för att svettas med gräsklipparen i hand. Eftersom det ändå är roligt att pilla i trädgården och frun älskar sin Rudbeckia så är man såklart nere på knäna och fixar de svåråtkomliga kanterna. Det är ju inga problem och jag är hellre försiktig med rabatterna och fixar lite själv än chansar.

Blev jag nöjd?

Nu när jag lämnat tillbaka min Automower® och när man då gjorde det så kom det en tomhetskänsla hos mig. Det var verkligen inte kul. Det jag faktiskt gjorde var att åka bort till Gårdsman i Jönköping och köpa en Husqvarna Automower® från dem. Otroligt smidigt! De hjälpte till i hela köpet och kom med frågor om min trädgård, hur stor den är, hur sluttningarna såg ut och allt sånt. Det var sju otroligt smidigt att jag faktiskt hade testat en tidigare och visste vilken modell jag hade. Så jag åkte därifrån med en ny och egen Husqvarna Automower® och kan inte vara mer nöjd. Frun är också mycket nöjd över köpet eftersom jag nu kan lägga mer tid åt henne och gemensamma saker med barnen. Att nu vara en ny ägare till en Husqvarna Automower® 430X som är min grymma hjälpreda i trädgården!

Posted in: Nyheter

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Simple Business by Nimbus Themes
Powered by WordPress